Main Page
 
Soccer ArchiveMonday, 29.04.24, 5:00 AM



Welcome Guest | RSS
Main Page
Site menu

Our survey
Оцініть сайт
Всього голосів: 36

Main » 2007 » September » 22 » Запинання та відповіді
Запинання та відповіді
10:51 PM
Гравці "Динамо" про стартовий матч Ліги чемпіонів
 
Сергій Ребров: багато що вирішив перший мяч

Традиційно після невдалих для "Динамо” матчів на спілкування із журналістами після гри із "Ромою” погодилися лише троє гравців команди: Сергій Ребров, Олександр Шовковський та Горан Гавранчич. Буквально на кілька секунд зупинився біля преси Бадр Ель Каддурі, але зміст сказаного ним став здобутком тих, хто був ближче.

У свою чергу Сергій Ребров, який вийшов на заміну у другому таймі, зауважив, що багато що у грі "Динамо” проти "Роми” вирішив швидкий гол, забитий господарями поля. На думку гравця, якби такий гол вдалося забити киянам, гра пішла б зовсім по-іншому. Як і завжди, Ребров націлений на подальшу роботу, вважає, що не слід занадто засмучуватись поразкою у першому турі, оскільки турнір Ліги чемпіонів лише стартував і все ще може статися. Ребров не вважає гру команди у Римі провальною, зауважуючи, що це просто була гра. Яка динімівцям не вдалася.

Олександр Шовковський: Не знаю, що сталося із командою

Відповідаючи на запитання журналістів, Олександр Шовковський відзначив, що йому невідома причина такої великої кількості помилок у захисті, які допустили динамівці у матчі проти "Роми”. На думку голкіпера усі гравці сумлінно виконували свої функції, але командної гри у "Динамо” не було. Можливо, вважає Шовковський, серед польових гравців не знайшлося лідера, який повів би команду за собою і додав би партнерам упевненості. Щодо перспектив динамівців у груповому турнірі Ліги чемпіонів Шовковський відповів, що не може цього знати, тому що цього не може знати ніхто. Динамівський воротар намагався виглядати оптимістично, але очі у нього були сумні.

Горан Гавранчич: Все вирішить гра проти "Спортинга"

Захисник "Динамо” Горан Гавранчич вважає, що говорити про перспективи команди після першого матчу Ліги чемпіонів ще зарано. На його думку багато із гравців занадто хвилювались перед грою і під час гри, що і не дозволило показати те, що вони можуть. Слід зачекати другого матчу проти "Спортинга”. Тоді і буде видно, на що може розраховувати „Динамо” у поточній Лізі чемпіонів. Гавранчич також пошкодував з приводу того, що недостатньо гостра гра димамівського нападу не дала йому нагоди спробувати вдало пробити зі штрафного, що йому блискуче вдалося три роки тому у грі з тою ж "Ромою”.

Усі троє динамівців відзначили дуже високий рівень свого суперника, тобто "Роми”, визнали перевагу, яку мав у середу римський клуб у грі проти київського.

www.fcdynamo.kiev.ua

Views: 1344 | Added by: kto | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Register | Log in ]
Login form

News calendar
«  September 2007  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Search

Site friends

Statistics


Copyright MyCorp © 2024
Website builderuCoz