Main Page
 
Soccer ArchiveMonday, 29.04.24, 5:07 AM



Welcome Guest | RSS
Main Page
Site menu

Our survey
Оцініть сайт
Всього голосів: 36

Main » 2007 » September » 22 » У "Динамо" новий тренер
У "Динамо" новий тренер
10:27 PM
Сьогодні головний тренер ФК “Динамо” Київ Анатолій Дем’яненко звернувся до президента клубу Ігоря Суркіса із заявою про відставку, яка була прийнята.

Головним тренером ФК “Динамо” Київ Ігор Суркіс призначив Йожефа Сабо.

Прокоментувати цю подію www.fcdynamo.kiev.ua звернувся спочатку до президента ФК “Динамо” Ігоря Суркіса:
- Я з розумінням поставився до прохання Анатолія Васильовича. Прийняте рішення йому далось нелегко. Але він зумів переконати мене в тому, що воно є результатом реальної оцінки своїх можливостей і він зробив це, керуючись перш за все інтересами рідного клубу, якому він віддав стільки років. Я щиро вдячний Анатолію Васильовичу за все, що він зумів зробити для клубу впродовж двох сезонів, а це, як відомо, – два національних Кубка і Суперкубка, титул чемпіона України і дві успішні кваліфікації до Ліги чемпіонів. Хочу підкреслити: Дем’яненко залишається динамівцем, і його досвід нам ще знадобиться…

Із сьогоднішнього дня головним тренером я призначив Йожефа Сабо. Представляти його – професіонала найвищої проби – немає жодної необхідності. Його вміння знайти правильні виходи з кризисної ситуації ми всі добре знаємо і пам’ятаємо. Вірю, що в нього все вийде і тепер.

…а потім - до нового головного тренера “Динамо” Йожефу Сабо:

- У нас відбулась розмова з Ігорем Михайловичем. Зійшлись на тому, що команді, яка зараз володіє могутнім потенціалом, необхідні свіжі ідеї і, головне, згуртованість, розуміння спільності мети і відповідальності перед своїми вболівальниками. Незважаючи на вчорашню поразку від ”Роми”, завдання в Лізі чемпіонів залишається незмінним – вихід із групи і попадання в плей-офф. Так що будемо працювати.
 
http://fcdynamo.kiev.ua
Views: 1128 | Added by: kto | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Register | Log in ]
Login form

News calendar
«  September 2007  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Search

Site friends

Statistics


Copyright MyCorp © 2024
Website builderuCoz